Webinar – Rouwen om baanverlies

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Gisteren voor de eerste keer sinds jaren een webinar gegeven over rouwen om baanverlies. Werken voor Elkaar had het perfect geregeld. Zo luxe.

Erik regelde als regisseur alle techniek en beeldwisselingen. Eri was moderator. En Kees een fijne co-host, die steeds in beeld kort vertelde wat er gebeurde op de chat, welke vragen er speelde, zodat ik daar op kon inhaken met mijn verhaal. Ik moest wel echt wennen aan het ontbreken van sociale feedback.

Af en toe schoot spontaan het onderzoek van Amy Cuddy door mijn hoofd, met haar sollicitatiegesprek ‘from hell’ omdat de interviewers geen sociale signalen afgaven aan de sollicitanten.

Maar echt bijzonder. 73 inschrijvingen, en 50 constante kijkers. Die ‘constante’ heb ik maar als social clue gebruikt dat ik op het goede spoor zat. En volgens Kees ging het op de chat los met herkenning, zeker als het persoonlijk werd.

Genoten. Dankbaar. Ik heb het vervolgonderzoek weer opengezet om te kijken wat de impact van Corona is op rouwen om baanverlies.

Als je wilt meedoen, heel graag. Je vult dan eenmalig vragenlijsten in als voormeting (15 min) en daarna 5 dagen achter elkaar korte vragenlijsten (5 min). Meer info staat hier: https://lnkd.in/efT44J6

En ja er komt mogelijk een vervolgwebinar, want het uur is voorbij gevlogen.

Geschreven door:

Janske van Eersel