meer dan 1000 views….

Gemiddelde leestijd: 1 minuut

Meer dan 1000 live kijkers… Het webinar over rouwen om baanverlies voor het UWV onder de kundige leiding van Dukke Tuinenga. Tot 2x toe is het maximum aantal aanmeldingen verhoogd om de toestroom te kunnen verwerken.

Voorafgaand zijn zelfs extra moderators aangesteld om alle vragen in de chat tijdens het webinar te kunnen beantwoorden, en nog was het bijna niet bij te houden. We kunnen wel stellen, dit onderwerp leeft.

Jee. Het is zo professioneel aangepakt dat het meer leek op een tv-opname dan een webinar. Dankbaar voor de vele reacties van de kijkers. – ik ben dus niet de enige, dit is normaal – dit geeft zoveel houvast –

dank voor alle praktische tips etc etc En dat is waar het mij om gaat. Erkenning en herkenning, zodat je weer verder kan na ontslag. Wil je het webinar terugkijken? https://lnkd.in/dScK32n

Je moet wel even een account aanmaken. Nee daarvoor hoef je niet werkzoekend te zijn, iedereen is welkom.

Wil je helpen om te zorgen dat werkzoekenden betere ondersteuning krijgen na ontslag, en ben je nu niet aan het werk? Doe mee met het onderzoek rouwen om baanverlies: https://lnkd.in/ebDWraq

Geschreven door:

Janske van Eersel